'Talas iyi olacak!'

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok Talas ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Talas iyi olacak!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok Talas ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. 31 Mart 2024 seçimlerinin yaklaşması ile siyasi partilerde yerel seçim hazırlıkları hız kazandı. Bu kapsamda İYİ Parti'nin Kayseri'de aday gösterdiği isimler Pazar günü Talas esnafını ziyaret etti.

'Talas İYİ olacak!'

Ziyaretleri Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Gözütok, Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Yücel ile birlikte Talas esnafını ziyaret etti.

'Talas İYİ olacak!'

Gözütok açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sn. Kazım Yücel ve Talas ilçe teşkilatımız ile birlikte Talasımızın esnaflarına ziyarette bulunduk. Dertlerinin çözümü üstüne konuştuk. Gösterilen teveccühten dolayı değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. İnanıyoruz ki Talas İYİ olacak!"

'Talas İYİ olacak!'