Talas adayından eski başkana nezaket ziyareti

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok'tan AK Partili eski başkana dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Talas adayından eski başkana nezaket ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler partilerde çalışmalar hızlandı. İYİ Parti’de adaylıkları açıklanan isimler sahalarda daha çok görülmeye başlandı. 

Kayseri’nin merkez ilçelerinden Talas’a başkan adayı gösterilen Göker Gözütok’tan da seçim heyecanı yaklaşırken dikkat çeken bir ziyaret geldi. Başkan Adayı Gözütok, Talas Belediyesi eski başkanlarından AK Partili Rıfat Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Üst üste iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Yıldırım ile görüş alışverişinde bulunan Gözütok, ziyarete ilişkin bir fotoğraf karesi de yayımladı. Gözütok, ilgi ve alakasından dolayı Yıldırım’a teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; “İlçe teşkilatımız ile birlikte, Talas Belediyesi önceki dönem başkanlarımızdan Sn. Rıfat Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”