Tahir Nursaçan ve OSB yönetimine bukez de HDP'den suçlama geldi…

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimi hakkında ortaya atılan iddiaları TBMM gündemine getirdi, Bakan'a soru önergesi verdi.

Tahir Nursaçan ve OSB yönetimine bukez de HDP'den suçlama geldi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimine bukez de HDP cenahından bir suçlama yöneltildi.

Bilindiği gibi; FETÖ iltisaklı oldukları gerekçesiyle haklarında soruşturma yürütüldüğü devletin ilgili birimlerince belirtilince OSB yönetimi tarafından işten çıkarılan bazı personel ile bu kişilere destek veren bazı muhalif sanayiciler OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimine çeşitli suçlamalarda bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yapılan şikayet üzerine Bakanlık müfettişlerinin hazırladığı raporun kamuoyuna sızdırılmasının ardından Tahir Nursaçan, birlikte çalıştığı eski ve yeni OSB yöneticileriyle basın toplantısı düzenleyerek iddialara cevap verdi.

Nursaçan ve yönetimi bununla da yetinmeyerek OSB bünyesinde faaliyet gösteren fabrikaların sahiplerine tek tek mektup göndererek iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

NURSAÇAN ALEYHİNDE KARA PROPAGANDAYA DÖNDÜ

FETÖ iltisakı nedeniyle OSB Müdürlüğü’nde işten atılan kişilerin ve bazı muhalif sanayicilerin Nursaçan’ın açıklamalarını yok sayarak yaptığı girişimler şehirde adeta kara propagandaya döndü, bu kişiler siyasi partileri gezerek Nursaçan ve yönetimi hakkında karalama yapmaya devam etti.

Öyle ki yaygın medyada yayın yapan Hürriyet Gazetesi’ni bile yanıltarak asılsız haberler yapılmasına neden oldular. 

HDP MİLLETVEKİLİ DE NURSAÇAN VE YÖNETİMİNİ HEDEF ALDI

FETÖ iltisakı nedeniyle işten kovulan kişiler ve bunlara destek veren bazı sanayicilerin ardından Nursaçan ve yönetimine bukez de HDP cenahından bir suçlama yöneltildi.

Enteresan bir şekilde müfettiş raporuna da yansıtılan asılsız bilgileri kendisine dayanak yapan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a verdiği soru önergesinde Tahir Nursaçan ve OSB yönetimini hedef aldı.

Kayseri OSB’de milyonlarca lirayı bulan yolsuzluk yapıldığını da ileri süren, Nursaçan ve yönetimi hakkında suç isnadında bulunan HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, haklarında kamu görevlisi gibi işlem yapılıp yapılmayacağını, usulsüz yapıldığını iddia ettiği harcamaların ilgililerden faiziyle birlikte tahsil edilip edilmeyeceğini sordu.

NURSAÇAN SANAYİCİLERE MEKTUP GÖNDEREREK İDDİALARA CEVAP VERMİŞTİ

OSB Başkanı Tahir Nursaçan, HDP Milletvekili Kenanoğlu’nun Meclis gündemine taşıdığı iddiaların da aralarında bulunduğu iddialara düzenlediği basın toplantısında cevap verdikten sonra sanayicilere şu mektubu göndermişti: NURSAÇAN’DAN SANAYİCİLERE GÖNDERDİĞİ MEKTUP İÇİN TIKLAYIN