Tabip Odası Eski Başkanı Per: Emniyet müdürüne yakışmadı!

İncesu Emniyet Müdürü ve oğullarının Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesinde, doktoru darp etmeye çalıştıkları iddiasına tepki gösteren Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per: 'Emniyet müdürüne yakışmadı!' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Tabip Odası Eski Başkanı Per:  Emniyet müdürüne yakışmadı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi'nde, İncesu Emniyet Müdürü ve oğullarının Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesinde, doktoru darp etmeye çalıştıkları iddiası sağlık camiasında tepkileri de beraberinde getirdi. Hekim-Sen’in gündeme taşıdığı olayla ilgili olarak Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per de X Sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.  

İçişleri Bakanı, Vali ve Emniyet Müdürü’nü etiketledi

X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı da etiketleyen Per, paylaşımında, ‘İncesu Emniyet müdürüne yakışmadı. 172. sıradan 142..sıraya gelip ÜSYE olan 17 yaşındaki oğlu için ortalığı karıştırıp konumunu kullanmak size hiç yakışmadı. Sizden sonra sabaha kadar o arkadaşlar nasıl hasta bakacak.’ ifadelerine yer verdi.