Tabip Odası Başkanından sert sözler: İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak ahlaksızlıktır

Tabip Odası Başkanından sert sözler: İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak ahlaksızlıktır
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, Koronavirüs tablosu nedeniyle yaptığı açıklamaların bazı çevrelerce eleştirilmesi ve tepki gösterilmesi üzerine üzerine açıklama yaptı. Şahin, "İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak, ahlaksızlıktır" ifadeleriyle dikkat çekti. Şahin, ayrıca Koronavirüs raporunu ve çözüm önerilerini de Vali ile paylaştıklarını, basın yoluyla kamuoyuna da aktaracaklarını söyledi.
BU SÖZLER KİME? 
Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Yönetim Kurulu olarak sunduğumuz rapor; Somut bilgilerle ilimizde salgının durumunun tespitini,
İl geneline ve sosyal hayata ilişkin çözüm önerilerimizi, Sağlık sisteminin yönetimine ilişkin çözüm önerilerimizi içermektedir.  Önümüzdeki hafta basınla da paylaşılacaktır. Polemik yapmaya ne mizacım ne de bulunduğum makam elverir. İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak ahlaksızlıktır. Birkaç gün önce getirdiğim eleştiriler amacına ulaşmış, sesimiz ilgili makamlar tarafından işitilmiştir. Sayın Vali’ye çözüm önerilerimizi sunduk, takipçisi olacağız."
İŞTE ŞAHİN'İN BAZI ÇEVRELERİ KIZDIRAN O AÇIKLAMASI
Kayseri Tabib Odası Başkanı isyan etti: Artık yeter! Kayseri yanıyor...
Detaylar için TIKLAYIN