Tabelalar değişiyor! Sürücülerin yüzü gülecek

Akaryakıt fiyatlarında tabelalar değişmeye devam ediyor. Brent petroldeki düşüş tabelalara da yansıdı. İşte akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tabelalar değişiyor! Sürücülerin yüzü gülecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son zamanlarda arka arkaya gelen zam haberleri vatandaşı endişelendirirken bu kez indirim haberi geldi. Kayserili sürücülerin de dikkatle takip ettiği akaryakıt tabelaları bu kez yüz güldürecek. Benzin fiyatlarına 1,73 TL’lik indirim geldi. 

Tabelalar değişiyor! Sürücülerin yüzü gülecek

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,73 TL indirim geleceğini benzin fiyatlarında ise her hangi bir değişiklik beklemediklerini söyledi. 
İndirimin ardından 44.66 TL’den satılan benzinin litre fiyatı 1.73 TL’lik indirimle 42.93 TL’den satılacak. 

Tabelalar değişiyor! Sürücülerin yüzü gülecek

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol ise fiyatı 77.58 Dolar’dan işlem görüyor.