Tabelalar değişecek! Bu kez indirim geliyor

Benzin fiyatlarında tabelalar bu gece yarısı itibariyle değişiyor. Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tabelalar değişecek! Bu kez indirim geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Döviz kurlarındaki hareketlilik ve petrol fiyatlarındaki değişiklikler akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bir zam bir indirim derken akaryakıt fiyatlarında tabelalar sürekli değişiyor. 

İndirim geliyor

Kayseri’de de tabelalar bu gece itibariyle değişecek. Benzin grubuna 1,83 TL indirim gelecek. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna 1,83 TL indirim geleceğini söyledi. Başkan Polat, motorin grubunda bir fiyat değişikliğinin söz konusu olmadığını da ifade etti. 

Tabelalar değişecek! Bu kez indirim geliyor

Kayseri’de fiyatlar ne kadar olacak?

Kayseri’de 44,30 TL olan benzin bu gece yapılacak 1,83 TL’lik indirim ile 42,47 TL’den satılacak.

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol 80.86 Dolar’dan işlem görüyor.