Sürücüye 6.439 TL ceza kesildi işte sebebi!

Kayseri Kocasinan İlçesi Erkilet Bulvarı'nda ters yönde giden ve sosyal medyada gündeme gelen sürücüye cezai işlem uygulandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sürücüye 6.439 TL ceza kesildi işte sebebi!

Kayseri'de sosyal medyada gündeme gelen bir trafik ihlali, yetkililer tarafından kısa sürede çözüme kavuşturuldu. Erkilet Bulvarı'nda ters yönde ilerleyen bir araçla ilgili yapılan ihbar üzerine harekete geçen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücüyü tespit ederek cezai işlem uyguladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, kısa sürede ters yönde ilerleyen aracı buldu. Yapılan incelemede, sürücünün Kara Yolları Trafik Kanunu'na aykırı hareket ettiği tespit edildi ve sürücüye 6.439 TL tutarında ceza kesildi.

Sürücüye 6.439 TL ceza kesildi işte sebebi!

Trafik güvenliği için mücadele sürecek

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, bu olayın ardından yaptığı açıklamada, halkın huzurunu bozan, trafiği tehlikeye atan ve çevreye rahatsızlık veren tüm olumsuz davranışlarla mücadele etmeye devam edeceğini belirtti. Özellikle drift yapan ve kurallara uymayan sürücülere yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.