Sürücüler dikkat! 655 sürücüye cezai işlem uygulandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri 16-19 Ağustos 2024 tarihleri arasında il genelinde trafik denetimlerinde bulundu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sürücüler dikkat! 655 sürücüye cezai işlem uygulandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde trafik denetimlerinde bulundu.

16-19 Ağustos 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan denetimlerde, trafik kurallarına uymayan ve kamu güvenliğini tehdit eden sürücülere karşı kapsamlı bir çalışma yürütüldü.

Denetimler sırasında 84 araç/sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 101 araç/sürücüye ise geçersiz sürücü belgesi ile araç kullanmaktan ceza kesildi. Ayrıca, 46 araç/sürücü kırmızı ışık ihlali yaparken, 109 araç/sürücü cep telefonu kullanımından dolayı işlem gördü.

Özellikle abartı egzoz, drift ve makas atma gibi trafikte tehlike oluşturan davranışlar da denetimlerin merkezindeydi. 19 araç/sürücü abartı egzoz kullanmaktan, 12 araç/sürücü drift yapmaktan ve 39 araç/sürücü makas atmaktan ceza aldı. Ayrıca, 2 araç/sürücü çakar lamba takmak, 94 araç/sürücü ise yüksek sesle müzik dinlemekten dolayı işlem gördü.

Denetimlerde ayrıca 83 araç/sürücü ışık donanımını, 66 araç/sürücü ise modifiye araç kullanımı nedeniyle cezalandırıldı. 16-19 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılan denetimlerde toplamda 655 sürücüye cezai işlem uygulandı.