SUMUDİCA: HAZIRIZ, ÇOK MUTLUYUM

SUMUDİCA: HAZIRIZ, ÇOK MUTLUYUM
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yurt dışı kamp çalışmalarını tamamlayan Kayserispor, iki günlük iznin ardından tesislerde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Marius Sumidica yönetimindeki antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleriyle birlikte sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Marius Sumudica ise iyi bir dönem geçireceklerine inandığını söyledi. Sumudica, “Aşağı yukarı her şey hazır, bu durumdan çok mutluyum. Takım hazır, kaliteliyiz, iyi bir takımız. Her gün üzerine yeni bir şeyler koyuyoruz. Her bir idman gerçekten çok önemli. Aşağı yukarı 15 yeni futbolcumuz var, çok kolay bir durum değil. Ama çok iyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Umarım ki geçen seneki sıkıntıları yaşamayacağız” ifadelerini kullandı.
Yönetimin üzerine düşeni yaptığını, artık bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu vurgulayan Sumudica, şöyle konuştu:
“Yönetimdeki herkese çok teşekkür ediyorum çalışmalarından dolayı. Gerçekten futbolcu getirmek için çok çalıştılar. Şimdi bütün yük benim sırtımda, bütün sorumluluk bende. Şimdi onlar rahat, şimdi baskı hocanın üzerinde. Benim ilk hedefim takımı iyi kurup, göze hoş gelen bir futbol oynatarak taraftarları stada çekmek. Biliyorum bütün sorumluluk benim sırtımda, ama bu da benim görevim.”Öte yandan Kayserispor’un tesislerdeki ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Erol Bedir, yöneticiler ve bir grup taraftar takip etti.