Süleyman Akın ne yazıyor?

Kayserispor'un başarısı için gecesini gündüzüne katan Sarı-Kırmızılı takımın genç yöneticisi Süleyman Akın ve İsmail Eğin, 3 puanın sevincini doyasıya yaşıyor. Eğin, maç sonunda X hesabından Süleyman Akın ile birlikte objektife poz verdi. Peki, Süleyman Akın, elindeki cep telefonuyla ne yazıyor? Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Süleyman Akın ne yazıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, Ankaragücü karşısında son dakika kazandığı 3 puanla herkesin yüzü gülüyor.

Sarı-Kırmızılı takımın emektar yöneticileri de bu galibiyetten sonra büyük sevinç yaşıyor. Kayserispor yöneticileri Süleyman Akın ile İsmail Eğin, Ankaragücü maçında kazanılan 3 puanın önemine dikkat çekti. Akın, ‘Daha yeni başladık’ derken, Eğin ise, elinde cep telefonu olan Süleyman Akın’ın, ‘Abim Süleyman Akın puan tablosuna +3 yazıyor’ paylaşımında bulundu. İkili, Başkan Ali Çamlı'nın her zaman yanında olarak, destek verdi. 

Kayserispor, saha ve seyircisi önünde kazandığı bu 3 puan ile düşme hattından iyice uzaklaştı. Sarı-Kırmızılı takım, 8 haftalık kötü serinin ardından, 5 haftalık çıkış yakaladı. Kayserispor, Burak Yılmaz ile birlikte oynanan 5 maçta 9 puanı hanesine yazdırarak, yeniden zirve tırmanışına geçti. Kayserispor, Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Bu maç 2 Mart Cumartesi günü Çaykur Rize Didi Stadyumunda saat 16:00'da başlayacak.