SP Başkanvekili Arıkan'dan miting çağrısı: Vanalar Kapatılsın, Yaralar Kapatılsın

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Anadolu Gençlik Derneği'nin 14 Eylül Cumartesi günü düzenleyeceği miting için çağrıda bulunarak, 'Vanalar Kapatılsın, Yaralar Kapatılsın' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

SP Başkanvekili Arıkan'dan miting çağrısı: Vanalar Kapatılsın, Yaralar Kapatılsın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gazze’yi bombalayan İsrail jetlerinin yakıtının Türkiye’den gittiği yönündeki iddialar nedeniyle Anadolu Gençlik Derneği 14 Eylül Cumartesi Günü Adana Ceyhan’da bir miting düzenleyecek. Anadolu Gençlik Derneği’nin eylem çağrısına destek veren Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, ‘Kardeşlerimizin bombalar altında can verdiği bir işgalde, jet yakıtlarının bizim topraklarımızdan gitmesi mâşerî vicdanda tarifi mümkün olmayan yaralar açmaktadır. ‘Vanalar Kapatılsın, Yaralar Kapatılsın’ diyen gençlerimizin ve aziz milletimizin talebine kulak verilmelidir. Bizim tarihimiz İspanya'dan Endonezya'ya kadar mazluma sahip çıkan bir milletin tarihidir. Bugünün çıkarları için tarihimizi, milletimizi ve değerlerimizi yok saymaktan vazgeçin.’ dedi. 


‘Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı üzerinden siyonist, katil israile aktarılan petrol dursun, vanalar kapatılsın’ çağrısı ile gerçekleştirilecek miting 14 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.