Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!

Adı partisinin Genel Başkanlığı için geçen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'dan dikkat çeken sosyal medya hamlesi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Martta yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, genel başkanlığını bırakacağını açıklamıştı. Genel Başkan Karamollaoğlu’nun bu kararının ardından Saadet Partisi’nde kongre kararı alınmış ve tarih olarak 30 Haziran Pazar günü kongre yapılması kararlaştırılmıştı. Genel başkanlık görevi için kamuoyunda farklı isimler gündeme gelirken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında parti içinde yapılan istişareler sonucunda Kayseri Milletvekili Arıkan’ın partide en çok istenen isim olduğunu ifade etmişti. 

Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!

Arıkan’dan ilk açıklama ise dün akşam saatlerinde gelmiş ve “Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar! İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.’ Bir hayalimiz var: "Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ Saadet Partimizin 3. Olağanüstü Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerin kullanmıştı.

 Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!

Arıkan’dan dikkat çeken bir adım daha geldi. Son olarak 2 Nisan tarihinde çocuklarla olan bir karesini sosyal medyada kapak fotoğrafı yapan Arıkan, o fotoğrafı güncelledi.

Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!

Sosyal medya profik fotoğrafını da yenileyen Arıkan’ın yeni kapak fotoğrafında 'Azim ve gayretle yeniden büyük Türkiye' yazdığı görüldü. 

Sosyal medyaya 'Genel Başkan' ayarı!

Mahmut Arıkan kimdir?

1977 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.  Birçok sivil toplum kuruluşlarında aktif görev aldı. Saadet Partisi'nin kuruluşundan itibaren Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 yılından beri Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktadır. 14 Mayıs 2023’te yapılan TBMM 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Kayseri'den Milletvekili seçilmiştir.