Sonbaharda görsel şölen

Kayseri'de sonbahar mevsiminin gelmesiyle adeta bir tabloya dönüştü. Doğanın kırmızıdan sarıya, turuncudan kahverengiye kadar birbirinden etkileyici tonları... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Sonbaharda görsel şölen
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan tarihi zenginlikleri, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Doğal güzellikleriyle çevrili olan Kayseri her mevsim birbirinden güzel  ve farklı renkleriyle, güzellikleriyle insanları büyülüyor. 

Sonbaharda görsel şölen
Kayseri'de sonbahar mevsiminin gelmesiyle adeta bir tabloya benziyor. Renk cümbüşünün doruk noktasına uzanan bu mevsimde, Kayseri'nin sokakları, parkları ve doğal alanları, kırmızıdan sarıya, turuncudan kahverengiye kadar birbirinden etkileyici tonlara bürünüyor. Renklerin doğayla  adeta dans ettiğine, muhteşem uyumuna şahitlik ediyoruz. 

Sonbaharda görsel şölen
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ta sonbaharın gelmesiyle doğada yaşanan benzersiz güzellikleri ve sonbaharın kart postallık renklerine dikkat çekti.

Sonbaharda görsel şölen
Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından Kayseri'nin muhtelif yerlerinde çekilmiş fotoğraflarla Kayseri'nin güzelliğini gözler önüne serdi. Büyükkılıç hesabında; "Sonbaharın tüm güzellikleri bu kadim şehrin dört bir tarafında kendini gösterirken, birbirinden güzel sonbahar renklerini ve bu karpostallık görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim." şeklinde belirtti.