Son yolculuğuna uğurlandı!

Kayseri Ülkü Ocaklarının acı günü. Ankara'da geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden Osman Andaç, Hacılar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Son yolculuğuna uğurlandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’da ikamet eden Kayserili Osman Andaç hayatını kaybetti. Genç yaşında geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yuman Osman Andaç’ın acı haberini Kayseri Ülkü Ocakları vermişti.

Son yolculuğuna uğurlandı!

Acı haberi Ülkü Ocakları verdi

Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada, 'Önceki dönemlerde Ülkü Ocaklarımızın bir çok kademesinde görev yapan ülküdaşımız Osman Andaç geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz' ifadeleri kullanılmıştı.

Son yolculuğuna uğurlandı!

Ülkücüleri buluşturan cenaze

Diğer yandan Osman Andaç, bugün ikindi namazı sonrasında Hacılar Camikebir Camii’nde kılınan cenaze namasının ardından son yolculuğuna uğurlandı. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 'Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Halit Yağmur, Hacılar Belediye Başkanımız Sayın Bilal Özdoğan ve İl Yöneticilerimiz ile birlikte Ülküdaşımız Osman Andaç'ın cenazesine katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet ailesi yakınları ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar dilerim' ifadelerini kullandı. 

Son yolculuğuna uğurlandı!