Son tarih 17 Kasım

Yerel seçim heyecanı başladı. Partilerde toplantılarda sürüyor. 'Başlasın Kayseri Yüzyıl' sloganı ile yola çıkan AK Parti'de aday aday için tarihler açıklandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son tarih 17 Kasım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız vermeye başladı. Özellikle son günlerde partiler kendi aralarında toplantı yaparak dikkatleri üzerine çekti. Parti toplantılarının çoğunun gündeminde yerel seçimler yer aldı. 

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde aralarında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ninde olduğu bir toplantı yapılmıştı. Diğer yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelmiş adaylık konusunda açıklamalarda bulunmuştu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra AK Parti’de aday adaylığı için başvuruları 9 Kasım da başlamıştı. Başvurularuın ne zaman son bulacağına ilişkin AK Parti İl Başkanlığından bir paylaşım yapıldı. 

Paylaşıma göre; Belediye Başkanlıkları için 9 Kasım da başlayan aday adaylığı başvurusu 17 Kasım da son bulacak. Belediye Meclis Üyelikleri için ise yine 9 Kasım da başlayan başvurular 3 Aralık’ta son bulacak. Başvurular 10.00-19.00 saatleri arasında il başkanlığında alınacak.