Son ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli oldu

Kayseri İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliğinde İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında son ilçenin de işe alınacaklar listesi açıklandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliğinde İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında, 10 ay süreli okulların temizlik bakım ve onarım faaliyetlerini desteklemek amacıyla 2 bin 40 kişi alınacağı açıklanmıştı. 4 Eylül tarihinde başlayan başvurular 8 Eylül tarihi itibari ile son bulmuştu. İşe alınanların listesi ise ilçe ilçe kesinleşti. En son Talas ilçesi açıklandı.

İşte Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe alınacakların listesi: 
 

Son ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli olduSon ilçe de açıklandı! Talas Milli Eğitim Müdürlüğünde işe girecekler belli oldu