Son dakika! Yoğun yağış sele sebep oldu

Kayseri'nin Bünyan İlçesi akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sele teslim oldu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Son dakika! Yoğun yağış sele sebep oldu

Kayseri’nin Bünyan İlçesi, akşam saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağışlar sonucu sele dönüştü. Güllüce ve Bünyan arasında oluşan sel, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Bünyan Belediyesi, sel ile mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Ekiplerimiz ilçemiz genelinde sel ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun yağış nedeniyle su baskını oluşan bölgeler temizlenerek giderler açılıyor." açıklamasında bulundu.

Son dakika! Yoğun yağış sele sebep oldu

Bünyan'da kriz masası kuruldu!

Kayseri genelinde yaşanan yoğun yağışın Bünyan İlçesini etkilemesi üzerine Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen ve Belediye Başkanı Selahattin Metin öncülüğünde kriz masası kuruldu. İlçede meydana gelen sel olaylarına etkin müdahalede bulunabilmek, yaşanabilecek olumsuzluk ve mağduriyetleri engellemek, müdahalelerde gecikme ve sorun yaşanmaması için görüşme ve istişarelerde bulunuldu.

Son dakika! Yoğun yağış sele sebep oldu

MHP Milletvekili Ersoy, 'Geçmiş olsun'

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun Bünyan. Güllüce-Bünyan arasında meydana gelen sel felaketinden etkilenen tüm Bünyanlı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah ülkemizi tüm afetlerden muhafaza etsin" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunmuştu

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevresi için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Yapılan yazılı açıklamada, ulaşımda aksamalar, ani sel ve su baskınları gibi olumsuzlukların yaşanabileceği, ayrıca kuvvetli rüzgarların etkili olabileceği belirtilmişti.