Son dakika! Talas'ta da iptal edildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Talas Belediyesi de A Milli Takımın maç organizasyonunu iptal etme kararı aldı. Talas Paraşüt İndirme alanında yapılması planlanan Muzaffer Elitaş konseri de iptal edildi. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Son dakika! Talas'ta da iptal edildi

Kayseri'de yaşanan olaylar nedeniyle A Milli Takımın Avusturya ile oynayacağı maçın hem Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde hem de Talas Paraşüt İndirme alanında dev ekrandan izlenmesi planlanıyordu. Ancak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi akşam saatlerinde bu organizasyonu iptal etme kararı aldı. Başkan Memduh Büyükkılıç, iptal kararını, "Değerli Hemşehrilerimiz, görülen lüzum üzerine yarın akşam planladığımız 'Milli Maç' yayınımız iptal edilmiştir." şeklinde duyurdu.

Son dakika! Talas'ta da iptal edildi

Talas Belediyesi de Türkiye-Avusturya maçı organizasyonunu iptal etti

Bugün bir iptal kararı daha geldi. Büyükşehir Belediyesi'nden sonra Talas Belediyesi de A Milli Takımın maç organizasyonunu iptal etme kararı aldı. Talas Paraşüt İndirme alanında yapılması planlanan Muzaffer Elitaş konseri de iptal edildi. Talas Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yarın akşam (2 Temmuz Salı) gerçekleştireceğimiz Muzaffer Elitaş Konseri ve Türkiye - Avusturya maçı dev ekrandan yayın organizasyonu iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.