Son dakika: Özhaseki'nin damadı da istifa etti

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde İletişim Fakültesi Dekanı Hakan Aydın'ın ardından üniversiteden bir istifa haberi daha geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son dakika: Özhaseki'nin damadı da istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 7 Temmuz 2023 tarihinde Üniversitede Rektör Yardımcılığı görevine getirilen İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın'ın, yaklaşık bir yıl sonra bu görevden ayrıldığı ifade edilmişti. İletişim Fakültesi'nde görev yapan Aydın'ın Rektör Yardımcılığı görevini neden bıraktığı merak konusu olurken, Aydın bu kez de uzun yıllardır görev yaptığı İletişim Fakültesİ Dekanlığı görevinden ayrılmıştı. Yaşanan bu yöndeki gelişmeler 'Rektör Fatih Altun ile Aydın arasında bir anlaşmazlık ya da çekişme mi var?' sorusunu akıllara getirirken ERÜ’de dikkat çeken bir istifa haberi daha geldi. 

Son dakika: Özhaseki'nin damadı da istifa etti

Geçtiğimiz aylarda sağlık problemleri dolayısıyla Bakanlık görevinden ayrılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki’nin damadı Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, görevinden istifa etti. Kemaloğlu tarafından, istifasına ilişkin henüz kamuoyuna resmi bir açıklama gelmedi. 
 

Son dakika: Özhaseki'nin damadı da istifa etti