Son Dakika! O ilçeye cezaevi yapılacak

Kayseri'nin o ilçesi için flaş bir gelişme yaşandı. Kayseri'nin hangi ilçesine cezaevi yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son Dakika! O ilçeye cezaevi yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2024 yılı bütçe görüşmeleri sürerken Kayseri için önemli bir haber geldi. Adalet Bakanlığı, 2024 Bütçesi yatırım programına Develi Ceza ve İnfaz Kurumu yapımına alındı.

Develi Ceza İnfaz Kurumu’nun Adalet Bakanlığı 2024 yatırım programına alınması ile ilgili olarak Araştırmacı-Yazar Nezir Ötegen’e açıklamalarda bulunan  AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Toker, Bakan Yılmaz Tunç’a teşekkür etti. Başkan Toker yaptığı açıklamada; “Develi Ceza İnfaz Kurumu’nun programa alınmasında emeği geçen, katkısı olan başta Sayın Adalet Bakanımız  Yılmaz  Tunç, AK Parti Grup Müdürü hemşerimiz  Halil Ergen ve emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Toker, Develi Ceza ve İnfaz Kurumu’nun yaklaşık 5 milyar lira civarında bir maliyeti  olduğu ve Seyrani Kampüsü kuzey kısmında Hazineye ait  yaklaşık 200 dönüm arazi üzerine yapılmasının planlandığını söyledi.

Son Dakika! O ilçeye cezaevi yapılacak