Son dakika! Kayserispor'da Burak Yılmaz neden istifa etti? Bırakma sebebini açıkladı!

Kayserispor'da istifasını Beşiktaş maçı sonrası veren teknik direktör Burak Yılmaz, adeta içini döktü. Yılmaz, neden istifa ettiğini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haberin Kayseri haberinde...

Son dakika! Kayserispor'da Burak Yılmaz neden istifa etti? Bırakma sebebini açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Burak Yılmaz, Beşiktaş maçının hemen ardından istifa etti.

Burak Yılmaz: Bir değişiklik lazım, bir kan değişikliği lazım, çünkü her şeyi denedik

Yılmaz, maçın hemen ardından şu açıklamayı yaptı: “Ben öncelikle Kayseri şehrine ve Kayseri camiasına çok teşekkür ediyorum. Çünkü geçen sene beni buraya getirdiler. Bu şerefli görevi bana layık gördüler. Ben de bu şerefli görevi aslan gibi takımı kümede tutarak başım dik bir şekilde yerine getirdim. Sezon başında transfer cezamız vardı ben de ‘Transfer cezamız var bırakıp gitmeyeceğim’ diye açıklama yaptım. Bunu da sorun etmedim, 18-19 yaşındaki çocuklarla da çıktık oynadık. Başarılı olduk, muvaffak olduk, olamadık, bunlar futbol. Ama bir değişiklik lazım, bir kan değişikliği lazım, çünkü her şeyi denedik, uyku uyumadık, tesislerde kaldık, oyun planını değiştirdik, baskıyı değiştirdik, bir tane bir şey kaldı, benim gitmem. Ben bu şehri çok sevdiğim için bırakma kararı aldım, her şeyi yaptık, bir tek hoca değişikliği kaldı. Belki oyuncularım hoca değişikliğiyle, bir kan değişikliğiyle bu şehre böyle faydamız olacağını düşünerek, bugün bırakma kararı aldım. Kayseri’yi sevindiremedik, mutlu edemedik, ama Kayseri çok güçlü bir camia. Hakkım varsa helal olsun. İnşallah benden sonra gelecek hocayla başarılı olurlar” diye konuşmasını sonlandırdı.