Son dakika: Kayserili isim o partinin genel başkanı oluyor!

Sağlık sorunları nedeniyle genel başkanlık görevini bırakacağını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Haziran'da yapılacak kongre de Kayserili ismi işaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Son dakika: Kayserili isim o partinin genel başkanı oluyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, genel başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Karamollaoğlu’nun bu kararının ardından Saadet Partisi’nde kongre kararı alınarak, 30 Haziran 2024 tarihinde kongre yapılması kararlaştırılmıştı. Kamuoyunda genel başkanlık için farklı isimler gündeme gelirken, ön plana çıkan isim Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan oldu. 

Son dakika: Kayserili isim o partinin genel başkanı oluyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında parti içinde yapılan istişareler sonucunda Kayseri Milletvekili Arıkan’ın partide en çok istenen isim olduğunu ifade etti.

İsmi genel başkanlık için geçen bir diğer isim olan Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın da Genel Başkan adaylığını açıklamıştı.