Son dakika! Kapalı Kale'den son dakika açıklaması geldi!

A Milli Takım, 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile hayati derecede önemli bir maçta kozlarını paylaşacak. Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Takım'ın Hollanda ile te oynayacağı çeyrek final maçını birlikte izleyecek. Organizasyon yerinin Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne olarak değiştirildi.. Taraftarlar, milli takımı desteklemek için buluşacak. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Son dakika! Kapalı Kale'den son dakika açıklaması geldi!

A Milli Takım, 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile hayati derecede önemli bir maçta kozlarını paylaşacak. Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Takım'ın Hollanda ile te oynayacağı çeyrek final maçını birlikte izleyecek. Organizasyon yerinin Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne olarak değiştirildi.. Taraftarlar, milli takımı desteklemek için buluşacak.

Son dakika! Kapalı Kale'den son dakika açıklaması geldi!

Stadyumdan Millet Bahçesi'ne alındı

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'den önemli bir duyuru geldi. A Milli Takım'ın Hollanda ile 6 Temmuz 2024 tarihinde oynayacağı çeyrek final maçının yeri değiştirildi. Daha önce Kayseri Stadyumu Kuzey Alt Otoparkı'nda yapılması planlanan organizasyon, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Alanı'na alındı. Kapalı Kale tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yarınki millî maç organizasyonumuz Millet Bahçesi Etkinlik alanına alınmıştır." Bu değişiklik, taraftarlar arasında heyecanla karşılandı.

Kapalı Kale ile birlikte binlerce taraftar milli takımı desteklemek için 6 Temmuz'da Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde bir araya gelecek. Kapalı Kale'nin bu organizasyonunda Türkiye Bayrakları, Türk Bayraklı Balon, Patlamış mısır ve çay ikramı da yapılacağı duyuruldu.