Son Dakika: Hacı Boydak tahliye mi edildi?

FETÖ terör örgütü üyeliği ve yöneticiliği suçlamasıyla yargılanan Hacı Boydak bugün tahliye mi ediliyor? Gündeme düşen bomba iddialar hakkında detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son Dakika: Hacı Boydak tahliye mi edildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

aralarında bulunduğu 8 sanık hakkındaki mahkûmiyet kararları ile sanıkların şirket hisselerinin müsadere edilmesi kararları 2023 yılı ocak ayında Yargıtay tarafından onandı.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinin 12 Temmuz 2018'deki hükmüne ilişkin temyiz incelemesini tamamlanmıştı.

Hacı Boydak'ın 11 yıl 10 ay 15 gün cezası onanmıştı

Buna göre, eski Boydak Holding üst yöneticisi Memduh Boydak'a "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan verilen 18 yıl, holdingin eski yöneticileri Mustafa, Bekir, Erol ve İlyas Boydak ile Murat Bozdağ'a "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan verilen 7 yıl 6'şar ay, holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak'a aynı suçtan verilen 11 yıl 10 ay 15 gün, eski holding yöneticisi Şükrü Boydak'a da yine aynı suçtan verilen 10 yıl hapis cezalarının onanması kararlaştırılmıştı.

'Hacı Boydak bugün tahliye oluyor'

Karar böyle iken Hacı Boydak ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Hacılar Meydan Haber’in iddialarına göre, Hacı Boydak’ın bugün tahliye edileceği iddia edildi. Hacılar Meydan Haber’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “FETÖ davasından 11 yıl 10 ay hapis cezası olan Hacı Boydak bugün tahliye oluyor.” ifadeleri kullanıldı.

Daha önce de benzer iddialar gündeme gelmişti

Diğer yandan geçtiğimiz yıl ekim ayında benzer bir öne sürülmüş atılmış Boydak’ın hastalığı sebebi ile tahliye edildiği hatta bir gün Kayseri’de kaldıktan sonra İstanbul’a döndüğü paylaşılmıştı.