'Son 20 yılda yapılanları yok saymak aymazlık değilse de en hafifinden cahilliktir'

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler meclis konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Son 20 yılda yapılanları yok saymak aymazlık değilse de en hafifinden cahilliktir'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler meclis konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Böhürler, "100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin egemenliğini ayakları yere basar şekilde sağlamak için son 20 yılda atılan adımları yok saymak aymazlık değilse, en hafifinden cahilliktir." başlığı ile yaptığı paylaşımda meclis konuşmasına ait bir kesit paylaştı.

Böhürler, "Güvenlik konusuna gelirsek verdiğiniz önergeyi hayretle okudum. Başka işlerle uğraşmaktan Türkiye’nin son 20 yıldır kat ettiği yolu takip etmemişsiniz. 1990’larda İsrail’den rica minnet alınan Heronlarla başlayan yolda bugün geldiğimiz noktanın farkında mısınız? Türkiye bugün kendi güvenliğini kendi geliştirdiği araçlarla sağlamanın ötesinde dostlarının güvenliğine garantör olur noktaya gelmiştir. Karabağ’daki soydaşlarımızın güvenliğinden tutun, Ukrayna’daki partnerlerimizin mücadelesine kadar her yerde insani duruşumuzu ortaya koyuyoruz. Hem doğu hem batı Afrika’da egemenlik hakları ihlal edilen ülkeler bugün güvenlik alanında yüzünü Türkiye’ye çevirmiş durumda. Semaya baktığında; Bayraktar, Anka, Akıncı gibi silahlı insansız hava araçlarının varlığını görüyoruz. 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin egemenliğini ayakları yere basan bir şekilde sağlamak için son 20 yılda yapılanları yok saymak aymazlık değilse de en hafifinden cahilliktir."