Şok iddia! Eski başkanın avukat oğlu darp edildi

CHP Kayseri eski İl Başkanı Mustafa Ayan'ın avukat oğlu Emre Ayan, darp edildi. Oğlu ile arabada giderken yollarının kesildiğini ve ardından darp edildiklerini öne süren Emre Ayan, 'Adalet önünde hesaplaşacağız.' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Şok iddia! Eski başkanın avukat oğlu darp edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçmiş dönemlerde Yeşilhisar Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı yapan Mustafa Ayan’ın oğlu Avukat Emre Ayan saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Avukat Ayan, trafikte aracının önünün kesildiğini ardından 14 yaşındaki oğlu ile birlikte sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını iddia etti. 

Olay yerine polis ekiplerinin gelmesine rağmen saldırıya uğradığını ifade eden Ayan, dikkat çeken iddialarda bulundu. 

Şok iddia! Eski başkanın avukat oğlu darp edildi

Ayan’ı darp eden şahıslar kim?

Kendisine saldıranlar hakkında da açıklamalarda bulunan Ayan, şahısların planlı olarak hareket ettiğini fakat bu sefer çetin cevize çattıklarını söyledi. Ayan, “Bana güya trafik meselesi sebebiyle saldıran şahısların bilgileri ve sosyal medya fotoğraf paylaşımları geldi bilin bakalım hangi centilmen siyasetçinin dostları ve adamları çıktı..! Ve bu tip tezgahları ilk defa yapmadıkları bilgisini de emniyetten ve daha önce yine bu şekilde planlı yaptıkları tezgahların mağdurlarından bu sabah öğrendim.. Fakat bu sefer çetin cevize çattılar çil yavrusu gibi dağıldılar. Hele diyorum arabasının önünde valilik kartı olan bir kadın durduk yere neden arkamdan gelip uzun kornalara basıp üzerime kırıp birde gidip 10 metre ilerimde durup bekler. Ve neden olay yerine sanki hazır kıta bekleyen önceden toplanıp buluşmuş sonradan gelen grupta araçtan inen şahıslardan başı çeken şahıs daha gelir gelmez polislerin yanında bana adımla ‘Emre Ayan’ diye hitap eder..Bakalım adalet önünde hesaplaşacağız daha neler çıkacak..!” dedi. 

Şok iddia! Eski başkanın avukat oğlu darp edildi

Milletvekili Ersoy ile fotoğrafını paylaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baki Ersoy ile kendisine saldıran grubun liderliğini yaptığını öne sürdüğü Kamil Ulu’nun fotoğraf karelerini de paylaşan Ayan, “Kısa süre önce hakkında suç duyurusunda bulunduğum siyasi ve dün trafikte bana tezgah kurarak sanki bir trafik kavgası görüntüsü vererek iki araçla gelerek 14 yaşındaki çocuğum ve polis yanımda olduğu halde arabadan koşarak inip ‘Emre Ayan senle görüşelim’ diyerek üzerime saldıran grubun liderliğini yapan ve firar eden Kamil Ulu… Kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum ..Ama ben yemem haberiniz olsun zira sizden korkan sizin gibi olsun..” ifadelerini kullandı. 
 

Şok iddia! Eski başkanın avukat oğlu darp edildi