Siyasette 'Rüzgar Gülü, Fırıldak' polemiği

MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan Hasan Sami Özvarinli'nin İYİ Parti'den de istifa ederek AK Parti'ye katılması Kayseri siyasetinde 'rüzgar gülü, fırıldak' polemiğini de beraberinde getirdi.

Siyasette 'Rüzgar Gülü, Fırıldak' polemiği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili aday adayı olan ancak aday listesinde yer bulamayan Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti’den AK Parti’ye geçti. 

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Özvarinli’nin bu kez de AK Parti’ye geçmesi dikkat çekerken Özvarinli’ye tepki, İYİ Parti eski İl Başkanı ve Kayseri Milletvekili Adayı Sebati Ataman’dan geldi.

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde Kocasinan Belediye Başkan adayı olan ve son dönemde de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığını yapan Hasan Sami Özvarinli’ye ateş püsküren Ataman, veryansın etti.

Ataman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Özvarinli’yi kasten şu ifadeleri kullandı:

Rüzgar gülü, fırıldak biri parti rozeti koleksiyonu yapıyor… 

Siyaseten kendini pazarlayan, kapı kapı dolaşan muhterem, insan itibar için yaşar, çocuklarına şerefli soyadı bırakmak için mücadele eder, bir de çıkmış TÖRE diye kitap yazdım diye dolaşıyorsun , sen kim TÖRE’yi bilmek kim… Türk Töre’si kutsaldır, senin gibilerin ağzına yakışmıyor. Bir de AKP’ye katıldığı için şeref duyuyormuş,   Cumhurreisinden helallik istemiş, “rüzgar gülü” efendi, “Asrın fırıldağı” Oscar ödülünü kesin alırsın… #AzKaldı

#iyiparti