Siyaset dünyası İstanbul'daki düğünde bir araya geldi!

İstanbul Bahçeşehir Kültür Merkezinde yapılan düğünde AK Partili siyasetçilerden önemli isimler bir araya gelirken eski dostluklar tazelendi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Siyaset dünyası İstanbul'daki düğünde bir araya geldi!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç'ın kızı Hanne Serra Dalkılıç, Sercan Şimşek ile dünyaevine girdi. İstanbul Bahçeşehir Kültür Merkezinde yapılan düğünde AK Partili siyasetçilerden önemli isimler bir araya gelirken eski dostluklar tazelendi.

Çiftin nikah şahitleri arasında Eski Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda eski bakanla milletvekili yer aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'da Kayseri'den düğününe katılan isimlerdendi. Düğünde nikah şahitliği yapan Başkan Büyükkılıç, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Siyaset dünyası İstanbul'daki düğünde bir araya geldi!

Genç çifttin nikah şahitliği eden Başkan Büyükkılıç şu açıklamada bulundu: "AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz halis dalkiliç’ın kıymetli kızı Hanne Sena ile Sercan’ın nikahlarına şahitlik ederek bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diler, Dalkılıç ve Şimşek Ailelerini de tebrik ederim. Bu hayırlı olay vesilesiyle de eski yeni birçok milletvekili ve parti yöneticisi dostumuzu görme ve hatırlarını sorma fırsatımız oldu."