Sivil trafik polisleri gizli denetimde!

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulama kapsamında sivil trafik polisleri, otobüslerde gizli denetimler yaptı. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sivil trafik polisleri gizli denetimde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emniyet Müdürlüğü trafik polis ekipleri tarafından şehirlerarası otobüslerde yaşanabilecek kazaların önüne geçmek için başlatılan özel bir uygulama kapsamında otobüslere yolcu gibi binerek gizli denetimler gerçekleştirdi. 

Sivil trafik polisleri gizli denetimde!

Şehirlerarası otobüslerde güvenli seyahat sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sivil trafik polisleri, otobüs firması ve şoförlerin bilgisi olmadan otobüslere yolcu gibi binerek denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları, sürücülerin hız ihlalleri ve diğer trafik kural ihlalleri tespit edildi.

Sivil trafik polisleri gizli denetimde!

Trafik görevlileri, denetimler sırasında otobüslerde emniyet kemerinin önemini vurgulayarak, yolcuların emniyet kemerlerini takmalarını sağladı. Ayrıca, araç hız ihlallerinin önlenmesi amacıyla takograf kontrolleri yapılarak sürücü kartları denetlendi. İhlal edilen trafik kuralları ile ilgili cezai yaptırımlar da uygulandı.