Sivasspor ve Kayserispor Yöneticilerini bakın yemekte kim buluşturdu?

Süper Lig'de ilk haftasını BAY geçen Kayserispor, ligin ikinci haftasında evinde Sivasspor'u ağırladı. Maç öncesi Kayserispor yöneticileri ile Sivasspor yöneticileri bir yemekte buluştu. Yöneticileri yemekte kim buluşturdu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sivasspor ve Kayserispor Yöneticilerini bakın yemekte kim buluşturdu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun ilk düdüğü 9 Ağustos Cuma günü çaldı. Büyük bir heyecana sahne olacak maçlar geçtiğimiz hafta itibari ile başladı. Şehrin takımı Kayserispor ise sezonun ilk haftasını BAY geçti. Ligin ilk maçını ikinci hafta oynayan Kayserispor RGH Enertürk Enerji Stadyumu’nda Sivasspor’u ağırladı. 

‘Anadolu Derbisi’ olarak adlandırılan karşılaşma 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te başladı. 90 dakikalık mücadelenin kazananı Sivasspor oldu. Kayserispor yeni sezonun ilk maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

‘Dostluk kazansın’

Maç öncesi iki takımın yöneticilerinin buluştuğu yemek organizasyonu ise dikkat çekti. Sivasspor ile Kayserispor’un yöneticilerini Sivaslılar Federasyon Başkanı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete sahibi İsa Gün bir araya getirdi. 

Başkan Gün, sahibi olduğu Köşk Sosyete Alışveriş merkezinin son katında sahibi olduğu Gün Işığı Restorantta iki takımın yöneticilerini buluşturdu. 
Yemek keyifli geçerken o anlara ilişkin açıklamalar yapan İsa Gün, “Sivasspor ve Kayserispor’un yöneticilerini maç öncesi yemekte misafir ettik. Dostluk kazansın.” dedi.