Sivasspor'dan dikkat çeken Kayseri paylaşımı

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor'un konuğu olacak olan Sivasspor, dikkat çeken bir Kayseri paylaşımı yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Sivasspor'dan dikkat çeken Kayseri paylaşımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Kayserispor, sezonun ilk mücadelesinde komşu kenttin takımı Sivasspor’u ağırlayacak. İki komşu kentin 54’üncü mücadelesi öncesinde Kayserispor’un 16, Sivasspor’un ise 18 galibiyeti bulunuyor. Kayserispor ve Sivasspor 20 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı. 

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19:15'te başlayacak karşılaşma için konuk ekip dün Kayseri’ye geldi. Bu önemli karşılaşma öncesinde Sivasspor’un X hesabından yapılan paylaşım ise dikkat çekti. ‘Trendyol Süper Lig'in 2. hafta maçında komşu şehir Kayseri'deyiz!’ yapılan paylaşım Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nın da içinde yer aldığı renkli görüntülerle süslendi. 
Yapılan paylaşımlara Sivasspor taraftarlarının yorumları da dikkat çekti. Bir X kullanıcısı, ‘Kayseri Belediyesi böyle reklam yapamaz hadi yine iyisiniz Kayserililer’ yorumunu yaptı.