Sivas'ta bir ilk yaşanacak! Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 25 Mayıs Cumartesi günü sezonun son haftasında Sivasspor'a konuk olacak. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz'ın genç oyunculara şans vermesi bekleniyor. Yılmaz, sakat ve cezalı 6 oyuncusundan yoksun maça çıkacak. Bu durum Mehmet Eray Özbek, dahil diğer oyuncular için büyük fırsat olacak. Detaylar Kayseri Olay Haberde...

Sivas'ta bir ilk yaşanacak! Kayserispor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, sezonun son haftasında Sivasspor’a konuk olacak. Sarı-Kırmızılı takım, 1 puanla başladığı sezonu Sivasspor galibiyetiyle 3 puanla tamamlamayı amaçlıyor. Kayserispor, ligin ilk maçında Kayseri'de Galatasaray ile karşılaşmış ve maç 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Hikmet Karaman da gençlere şans vermişti

Kadrosunda sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle toplamda 6 oyuncusundan yoksun çıkacak olan Kayserispor’da bir ilk yaşanacak. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, gençlerden oluşan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Takımın kritik durumundan ötürü sezon başında Çağdaş Atan, sezon ortasında Recep Uçar ve Burak Yılmaz, bu riski göze alamamıştı. Sarı-Kırmızılı takım, son 3 sezondur sezonun son maçlarını Sivasspor ile yapıyor. Kayserispor, 2 yıl önce de Hikmet Karaman döneminde Sivasspor deplasmanında genç oyunculara şans vermişti. Özellikle gözler Mehmet Eray Özbek’te olacak. Genç oyuncu, muhteşem oyun zekası ve top tekniğiyle bu sezon fırsat bulduğu karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

Siva'ta bir ilk yaşanacak! Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da 6 oyuncu Sivasspor maçında yok

Kayserispor’da Majid Hosseini, Ali Karimi, Bilal Bayazit sakatlıklarından ötürü, Miguel Cardoso, Ramazan Civelek ve Duckens Nazon ise cezalı oldukları için Sivasspor maçında forma giyemeyecek.Sivas'ta oynanan son 2 maçta Sivasspor 2-1'lik sonuçla 1 galibiyet alırken, diğer karşılaşma da 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı da Sivas temsilcisi 3-1 kazanmıştı.