Sinemaseverler dikkat! Kayseri'de ücretsiz film izleme fırsatı

Kayseri'de sinema keyfi başlıyor. İlham veren filmleri izlemek isteyenler için Erciyes Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Erciyes Teknopark'ta dikkat çeken etkinlik. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Sinemaseverler dikkat! Kayseri'de ücretsiz film izleme fırsatı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Teknoloji Geliştirme Bölgesi yani kısa adıyla Erciyes Teknopark 30 Nisan 2004 tarihli 250.549,80 metrekarelik alanda ilan edildi. 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Yasası kapsamında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici şirketi olarak görev yapan Erciyes Teknopark A.Ş. 8 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. 

Sinemaseverler dikkat! Kayseri'de ücretsiz film izleme fırsatı

Erciyes Teknopark neyi amaçlıyor?

Teknoloji tabanlı girişimciliği teşvik etmek, desteklemek, Üniversite-sanayi iş birliğini teşvik etmek, desteklemek, Akademik girişimciliği , Üniversitede üretilen bilginin ticarileşmesini, Uluslararası pazarlarda yer bulma amacıyla kurylan Erciyes Teknopark'ın faaliyet alanları ise 
Üniversite öğrencileri ve akademisyenler için nitelikli kuluçka hizmetleri, Teknoloji tabanlı girişimciler ve şirketler için ofis hizmetleri, Teknoloji transfer, Eğitim ve rehberlik ile Teknopark hizmetleri olarak ifade ediliyor. 

Sinema etkinliği herkese açık ve ücretsiz olacak

Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Erciyes Teknopark'ta dikkat çeken bri etkinlik gerçekleştirilecek. İzleyenlere ilham veren sinema filmleri herkese açık bir şekilde vatandaşlarla buluşturulacak.

Sinemaseverler dikkat! Kayseri'de ücretsiz film izleme fırsatı

İlham verici filmler izleyiciyle buluşacak

Erciyes Teknopark yönetimi, girişimcilik ekosistemine ilham vermek ve bir araya gelmek için Sinetekno adıyla yepyeni bir etkinlik başlatıyor. Teknoloji, yenilikçilik ve girişimcilik ruhunu beyaz perdeye taşıyan ilham verici filmlerle dolu bir akşam Kayseri'de sinemayı sevenleri bekliyor.  Etkinliğin herkesin katılımına açık olacak.Erciyes Teknopark'tan yapılan açıklamada 'Girişimcilik yolculuğunuzda size ışık tutacak bu etkinliği kaçırmayın' denildi. 

Film etkinliği ne zaman, nerede yapılacak?

Etkinlik, 3 Ekim Perşembe günü saat: 18.30'da Erciyes Teknopark Tekno 5 Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Katılım ücretsiz olacak, ancak katılım için kayıt zorunlu ve kontenjan sınırlı. Bu nedene sinetekno etkinliğine katılmak isteyenlerin yerini ayırtmayı unutmaları istendi.
Etkinliğe kayıt için TIKLAYIN

Sinemaseverler dikkat! Kayseri'de ücretsiz film izleme fırsatı