Sinan Oğan'dan Kayserili siyasetçiye çok ağır sözler

Tanınan Siyasetçi Sinan Oğan'dan İYİ Partili Sebati Ataman'a ağır sözler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Sinan Oğan'dan Kayserili siyasetçiye çok ağır sözler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tanınan Siyasetçi Sinan Oğan ile İYİ Partili Sebati Ataman arasında sosyal medyada tansiyon yükseldi. Önceki dönem İYİ Parti Kayseri İl Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sebati Ataman ile 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakının adayı olarak 13. Cumhurbaşkanı olmaya talip olan Sinan Oğan arasında sosyal medya üzerinde çıkan tartışma dikkat çekti.

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlunun meclis konuşmasını paylaşarak, "Bir kesimin linç kültürünü yaşam tarzı olarak benimsemesi ve sürekli iftira atarak siyaset yaptığını zannetmesi sebebiyle bir süredir sosyal medyadan soğumuştum. Ancak görüyorum ki, bunlar iftirada sınır tanımamaya başladılar. Sosyal medyayı kullanmıyor olmamız bir çok konuda sesiz kaldığımız anlamına da gelmesin. Doğru bildiğimizi şimdiye kadar farklı platformlarda dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Yeri gelmişken buradan da yazalım: Hiç kimse ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, sınırlarımızın değişmezliğini ve üniter yapısını tartışmaya açamaz. Her kes haddini bilsin!"

Açıklamasında bulunan Sinan Oğan'ın paylaşımını alıntılayan İYİ Partili Sebati Ataman, Oğan'a yönelik açıklamada bulundu. Ataman, "Omurgasız çakma Milliyetçi. Kimse sana iftira atmadı, sen kendine, söylemlerine,inandığını söylediğin değerlere ve sana inanan ve oy verenlere benjamin uğruna ihanet ettin. Şimdi zaman geçti  nasıl olsa unutulmaya başladı diye, tatlı su balığı gibi yine su üstüne çıkmaya başladın. Bu adamı sen eleştiremezsin, çünkü birlikte el ele yürüdünüz, pozlar verdiniz, senin de sayende Gazi Meclis’de. Sen ve senin gibileri bu millet affetmeyecek, ucuz milliyetçilik pozların kimseyi kandıramayacak, sen bundan sonra, 27 bin liralık atkını boynuna dola, pahalı arabanla gez, Türk Milliyetçiliği ile ilgili konuşma ve bence sosyal medyadan da uzak dur." dedi.

Sinan Oğan ise Ataman'ın kendisine yönelik paylaşımına verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: "Sayın Akşener, Türk siyasetinde hakaret ve iftiralardan en çok mağdur olanlardan birisi olarak siyasi etik ve nezaketten uzak bu tür hadsizleri partinizde barındırmayacağınızı umuyorum. Kendisi partinizde yöneticiymiş. İsmi İYİ Parti olan bir siyasi partide bu tür ağzı lağım kokan kadroların olmasına şaşırdım. Zira kendisi belli ki bir pisliğin içinde ve başkalarına da bulaştırmaya çalışıyor. Pislik içinde olanlar önce etrafına bulaştırır. O sebeple partinizi bu tür pisliklere bulaşmış hadsizlerden arındırmanızı umuyorum. Kendisi ayrıca bu hadsizliğinin hesabını hem de mahkeme karşısında verecektir."