Silahlı saldırıya uğrayan CHP'li ismi eşi ilk kez gördü

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü silahlı saldırıya uğrayan ve hayati tehlikesi devam eden CHP'li Şerafettin Bahadır'ı eşi günler sonra ilk kez gördü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Silahlı saldırıya uğrayan CHP'li ismi eşi ilk kez gördü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Cuma akşamı eşi ve kızının önünde önce darp edilip ardından silahla vurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarbaşı Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ın tedavisi Kayseri Şehir Hastanesinde devam ediyor. 72 saatin dolmasının ardından uyandırılarak tedavisinin nasıl devam edeceğine karar verilecek ve hayati tehlikesi olan Şerafettin Bahadır’ı 3 günün ardından eşi Emine Bahadır ilk kez yoğun bakımda gördü. 

Silahlı saldırıya uğrayan CHP'li ismi eşi ilk kez gördü

Emine Bahadır’a CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan eşlik etti. Emine Bahadır eşini yoğun bakımda gördükten sonra Milletvekili Genç ile birlikte doktorlardan eşinin son durumu hakkında bilgiler aldı. 

Silahlı saldırıya uğrayan CHP'li ismi eşi ilk kez gördü

Mevcut konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Genç, “Bugün Emine abla, saldırıya uğrayan eşini ilk defa yoğun bakımda gördü. Durumu hala ciddiyetini koruyor, ancak Allah’ın izni ve sevenlerinin duaları ile Şerafettin abi sağlığına kavuşacak. Sürecin başından beri büyük çaba gösteren il sağlık müdürümüze, başhekimimize, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu tür zorlu zamanlarda, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Dualarımızla, desteklerimizle ve dayanışmamızla bu süreci de atlatacağız.” dedi.