Sıcaktan bunalanlar dikkat! Orası yarın açılıyor…

Erciyes'te kayak sezonu kapandı, kamp sezonu açıldı. Sıcak havalarda şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak isteyen vatandaşı serinletecek haber! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sıcaktan bunalanlar dikkat! Orası yarın açılıyor…

Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Erciyes Dağı sadece kış turizmiyle değil, yaz boyu yapılacak aktivitelerle de dikkat çekiyor. Kayseri’nin göz bebeği Erciyes Dağı'nda, hem yaz hem de kış sezonu hareketli geçiyor. Bu kapsamda, Erciyes Dağı Tekir Yaylası’nda bulunan çadır ve karavan kamp alanı 15 Temmuz Cumartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak. 

Çadır ve karavan alanları birbirinden ayrı olmak üzere mangal ve semaver yakımı serbest olacak. Alanda tuvalet ve su bulunuyor. Kamp yapmak isteyen vatandaşlar alandan çadır kiralayarak kamp yapabilecek. Sıcaktan bunalanlar dikkat! Orası yarın açılıyor…Çadırların günlük ve haftalık ücretleri kaç TL olacak? 
Çadırlar 9 m2 ve 20 m2’lik olmak üzere iki çeşit bulunuyor. Çadırlar günlük veya haftalık şekilde kiralanabilecek. 9 m2’lik çadırların kira bedeli günlük 100 TL, haftalık 550 TL olacağı paylaşıldı. 20 m2’lik çadırların kira bedeli ise günlük 170 TL, haftalık 950 TL olacağı açıklandı.
Detaylı bilgi için: 0352 342 39 17Sıcaktan bunalanlar dikkat! Orası yarın açılıyor…