SGK Kayseri merkezdeki 2 bin 307 metrekare olan o arsayı satıyor!

Kayseri'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arsa satışına devam ediyor. SGK bu kez de Melikgazi ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

SGK Kayseri merkezdeki 2 bin 307 metrekare olan o arsayı satıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Sosyal Güvenlik Kurumu arsa satışlarını sürdürüyor. SGK, Melikgazi'de bulunan 2.307 metrekare arsayı satışa çıkardı. Caferbey Mahallesi, 6119 Ada, 1 Parselde kayıtlı taşınmaz ihaleyle satışa çıkarılacak.

Arsa şu an boş durumda

Arsayla ilgili olarak yapılan açıklamada 'Taşınmaz arsa vasfında olup hali hazırda boş arsa durumundadır' denildi. Kurum tarafından arsanın özellikleri şu şekilde belirtildi: çevresinde boş arsalar, 7-8 katlı eski ve 14-16 katlı yeni yapılar bulunmaktadır. Bölge Melikgazi Belediyesi sınırlarında olup, yeterli altyapı olanaklarına sahip durumdadır. Taşınmazın yakın çevresinde, Yunus Büyükkuşoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Milli Egemenlik İÖO, Özel İstikbal İÖO, Somoncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karacaoğlu Camii yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşım sorunu bulunmamakta olup özel araçla ulaşım sağlanmaktadır.   Taşınmaza ilişkin mimari proje, tutanak, olumsuz bir evrak ve zabıt kaydı bulunmamaktadır. Taşınmaz arsa vasfında olup hali hazırda boş arsa durumundadır. Parsel yerleşim bölgesi içerisinde olup yeterli imkanlarda ve altyapı olanaklarına sahiptir. Topoğrafik olarak düz ve eğimsiz bir zemine sahiptir. Parselin doğu yönde Necip Fazıl Bulvarı’na yaklaşık 47 m, kuzey yönde Bezirhan Caddesi’ne yaklaşık 47 m cephesi bulunmaktadır.

SGK Kayseri merkezdeki 2 bin 307 metrekare olan o arsayı satıyor!

İhale ne zaman yapılacak, rayiç bedel ne kadar?

İhale Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 1. kat konferans salonunda yapılacak.  Taşınmaz için birinci satış tarihi : 22.05.2024 tarih ve saat, 09:00- 09:05 arasında, ikinci satış tarihi ise 29.05.2024 tarih ve saat, 09:00- 09:05 arasında olacak. Açık artırmaya esas rayic bedeli ise  118.000,00. TL olarak ifade edildi.