SGK Kayseri'de milyonluk dükkan satışı yapacak

Kayseri'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) milyonluk dükkan satışı yapacak. Melikgazi ilçesinde bulunan dükkan için yapılacak ihalenin tarihi ise 16 Temmuz 2024 olarak ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

SGK Kayseri'de milyonluk dükkan satışı yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesindeki taşınmazların satışını sürdürüyor. SGK bu kez de dükkan satacak. Kurumdan yapılan açıklamada Kayseri'nin Melikgazi İlçesine bağlı İldem Gesi Mahallesi'nde bulunan  335 Ada, 1 Parsel, tam hisseli, zemin kat, A Blok, 79 numaralı depolu asma katlı dükkanın ihaleyle satışının yapılacağı ifade edildi. 

Dükkanın konumu ile ilgili açıklama

Satışa çıkarılacak dükkanla ilgili olarak 'Taşınmaz gelişmekte olan bölgede konumlu olup boş arsalar, 14-16 katlı eski ve yeni yapılardan oluşan düzenli konut alanıdır. Bölgede eğitim, altyapı ve sosyal tesisler mevcuttur. Taşınmazın yakın çevresinde Ahmet Soykan Anaokulu, Ahmet Soykan Ortaokulu, İldem Polis Merkezi ve Hamdi Şanlıünal Camii yer almaktadır. Bölgeye ulaşım sorunu bulunmayıp, ulaşım gerek toplu taşıma araçları gerekse özel araçlarla sağlanabilmektedir' denildi. 

İhale nerede yapılacak, ne kadar para isteniyor?

Diğer yandan ihale Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılacak. Birinci satış 16 Temmız 2024 saat, 09:00'da, ikinci satış ise 23 Temmuz 2024 tarihinde yine saat 09:00'da yapılacak. Söz konusu dükkan için belirlenen rayic bedeli ise 2 milyon 925 bin TL olduğu belirtildi.