SGK binası yıkıldı!

SGK binası yıkıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de, merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski hizmet binası yıkıldı. Bir süre önce alt katlarda bulunan dükkânların boşaltılmasının ardından dün iş makineleri binanın yıkımını gerçekleştirdi.

İl genelinde bir süre önce SGK hizmet binalarının satışına yönelik ihale düzenlenmiş ve çoğu binayı da giyim markası olan LC Waikiki Mağazaları almıştı. Firmanın ülke genelinde aldığı binalardan biri de Kayseri SGK binası oldu.

Bu kapsamda binanın boşaltılmasının ardından harekete geçen mağaza yetkilileri, SGK’nın eski hizmet binasına kazmayı vurdu ve yıkım çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, mağazanın kısa süre içerisinde yeni bir bina yapıp, müşterilerine de bu binada hizmet vereceği ifade edildi. Diğer yandan SGK il Müdürlüğü önce İstasyon Caddesi’ne yapılan yeni binaya, ancak kısa bir süre sonra bu kez de Talas Bulvarı üzerinde yapılan yeni hizmet binasına taşınmıştı. Kurumun ilk taşındığı İstasyon Caddesi’ndeki yeni yapılan modern bina ise şu an boş halde duruyor. Haber: Cafer ZENGİN