Serhan Çetinsaya'dan Gazeteci Azim Deniz'e tehdit

Gazeteci Azim Deniz, Beşiktaş Kulübü As Başkanı Serhan Çetinsaya'nın istifasıyla ilgili yaptığı haber sonrası, Çetinsaya'nın kendisine hakaretler savurarak, tehdit ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Serhan Çetinsaya'dan  Gazeteci Azim Deniz'e tehdit
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beşiktaş Kulübü’nün Kayserili Asbaşkanı Serhan Çetinsaya’nın, Beşiktaş'ın Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinden vazgeçmesini kabul etmeyerek, istifa kararı aldığı haberleri Serhat Çetinsaya ile konuyu haberleştiren Gazeteci Azim Deniz’i karşı karşıya getirdi. Gazeteci Azim Deniz, Çetinsaya’nın sosyal medya üzerinden, özel mesajla kendisine hakaret ederek, tehdit ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulundu. Deniz, Serhan Çetinsaya’nın ile yaşanan süreci de sosyal medya hesabından, “Biraz önce Serhan Çetinsaya mesaj atarak, bir daha haklarında haber yapmamam hususunda ahlaklı namuslu bir aile çocuğunun yapmayacağı ve ağza alınmayacak şekilde küfürlerde bulunarak beni tehdit etti. Evli midir bilmiyorum. Ancak ben o şekilde kendisine cevap vermeyeceğim. Ailesinin yetişme ortamından kaynaklanıyordur. Ayrıca mesajlı tehdidinde 20 Milyon  @GalatasaraySK taraftarlarına kafa tuttuğunu söyleyerek sen kimsin ki demiş” ifadeleriyle takipçileriyle paylaştı. 
Gazeteci Azim Deniz’in daha önce de, Serhan Çetinsaya’nın sahibi olduğu alışveriş merkezindeki kaçak yapı ile ilgili haberler sonrasında  üç kez, tehdit ve hakaret iddiasıyla, Cumhuriyet Savcılığı’na Serhan Çetinsaya ile ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. 

Serhan Çetinsaya'dan  Gazeteci Azim Deniz'e tehdit