Sergen Yalçın transfere işaret etti

Sergen Yalçın transfere işaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Sergen Yalçın, kampa katıldı. Ekibiyle birlikte Antalya’da kolları sıvayan Yalçın, “Kurtarıcı demeyelim” dedi.

Sarı-Kırmızılı kulübün içinde bulunduğu pozisyonun çok kötü olmadığına dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, “Felaket tellallığı yapacak bir durum yok. Alt sıralar ile ortadaki takımların puanları arasında uçurum yok” diye taraftarların yüreğine su serpti. Başarının çok çalışmaktan geçtiğine dikkat çeken Yalçın, “İyi bir ekip kurup, iyi hazırlanırsak hep beraber istediğimiz yere geliriz” ifadelerini kullandı.

Ayağının tozuyla antrenmana çıkan Yalçın, ilk etapta, "Hadi başlayalım, hemen" diyerek, futbolcularıyla tanıştı.

Uzun zamandır takım çalıştırmadığına parmak basan Yalçın, taraftar desteğine vurgu yaparak, Kayserispor’un iyi bir takım olduğunu söyledi. Gerekli yerlere takviye yapacaklarının da altını çizen Yalçın, “El birliği ile Kayserispor’u layığı olan yerlere getireceğiz. Yeni yönetim, teknik heyet ve futbolcularla iyi bir beraberlik oluşturmamız lazım. Daha önce başarılı olduk, bundan sonrada olacağız. Kayserispor’un şu an için çok büyük bir sıkıntısı yok. Puan cetvelindeki konum, çok da kötü değil. Alt sıralar ile orta sıralar arasında puan farkı çok yok” şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarının başladığını belirten Yalçın, “Eksik bölgelere 5- 6 oyuncu transferi yapmayı planlıyoruz. Önümüzde uzun bir zaman yok, İyi bir ekip kurup, başarı için mücadelemizi gerçekleştireceğiz. “ diye konuştu.