Sendikaya saldırı: 2 kişi öldü
Kayseri'de de şubesi bulunan Birleşik Metal İş Sendikası'nın Şube Sekreteri Erdinç Koç, tabancayla vurularak öldürüldü. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde.
Kayseri’de de şubesi bulunan Birleşik Metal İş Sendikası’nın Ankara’daki şubesinde korkunç bir olay yaşandı. Sendikada şube sekreteri olarak görev yapan Erdinç Koç, sendika Anadolu Şube Başkanı Deniz Ilgan tarafından silahla vurularak öldürüldü.
İddiaya göre, Çankaya ilçesinde Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şube Başkanı Deniz Ilgan ile Şube Sekreteri Erdinç Koç arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Kavgaya dönüşen olayda Ilgan, yanındaki tabancayla Koç'a ateş etti.
Ilgan, daha sonra tabancasıyla intihar girişiminde bulundu.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Sağlık ekipleri, Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, ağır yaralanan Ilgan ise hastaneye kaldırıldı. Ilgan hastanede hayatını kaybetti.