Sen misin Valiye sataşan!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile bir takipçisi arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sen misin Valiye sataşan!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde bir operasyon gerçekleştirildi. Emniyet müdürlüğü, doğu illerinden şehirlerarası otobüsle seyahat eden iki şüpheli şahıs tarafından yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler yaptıkları operasyonla 2 şüpheli ile 4.980 gram uyuşturucu maddeyi ele geçirdi. 

Geldiği günden beri uyuşturucu ile mücadele konusunda özellikle duran Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise ekiplerin başarılı operasyonlarından dolayı sosyal medya hesabından emniyet müdürlüğünü tebrik etti. 

Vali Çiçek, paylaşımında, “Kayseri'lilere bir söz vermiştik. Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız demiştik. Sözümüzün arkasındayız. Gençlerimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Teşekkürler Kayseri Emniyet...” ifadelerini kullandı. 

Çiçek’in paylaşımının altına bir vatandaş ise yorum yazdı. Vatandaş yorumunda, “O iş öyle olmuyor, garibanların evini basarak, uyuşturucu satışını engelleyemezsiniz, Sıkıyorsa, alın telefonları dinlemeye, yukarıyı temizleyin” ifadelerini kullandı. Çiçek’ten ise takipçisine yanıt gecikmedi. 

Çiçek, “5 kilo uyuşturucu yakalandı. Emniyetimizin baskın yaptığı ve 5 kilo uyuşturucu yakaladığı kişimi gariban.” cevabını verdi. Bunun üzerine takipçi geri adım atarak Çiçek’ten özür diledi.