Semt pazarında bozuk ürün isyanı!

Kayseri'nin Ziyagökalp Mahallesi'nde bulunan semt pazarında bir vatandaş, aldığı patlıcanların bozuk olduğunu belirterek, 'Hepsini çöpe attık.' sözleriyle özetledi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Semt pazarında bozuk ürün isyanı!

Kayseri’de Ziyagökalp Mahallesi'nde bulunan semt pazarında yaşanan bir olay, vatandaşların haftalık meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılamak için başvurdukları pazarların sorunlu yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Pazarda alışveriş yapan bir vatandaş, aldığı patlıcanların kalitesiz olduğunu belirterek durumu, "Hepsini çöpe attık." sözleriyle özetledi.

Vatandaş, pazardan aldığı patlıcanların bozuk olduğunu gösteren fotoğrafları haber merkezimize iletti. Fotoğrafların yanı sıra, vatandaş şu açıklamayı yaptı: “Ziyagökalp Mahallesi cuma pazarı ön kısmı 1. sınıf, arkası ise çöp patlıcanlarla dolu. Pazarcı esnafı, evinize götürdüğünüz parayı helal götürün, kul hakkı yemeyin. Hepsini çöpe attık.”

Özellikle pazar tezgahlarının ön kısmında gösterişli ürünler sergileyen, arka kısmında ise kalitesiz meyve ve sebzeleri satan bazı esnafların bu tür davranışları, vatandaşların güvenini sarsıyor. Yetkililerden bu tür şikayetlere karşı gerekli denetimlerin artırılması ve tüketici haklarının korunması adına önlemlerin alınması bekleniyor.