Selim Açık'tan, dikkat çeken FETÖ açıklaması...

Selim Açık'tan, dikkat çeken FETÖ açıklaması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Yardımcısı Sayın Selim Açık,  15 Temmuz darbe girişimi süreci ve sonrasında yapılan FETÖ operasyonları ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açık, “Daha yapılan operasyonlar, yapılan gözaltı ve tutuklamalar yüzde 10’lara varmamıştır. 2007 yılından beridir ne zaman nerede cemaat örgütü liderinin ve temsilcilerinin sözü geçti, bulunduğum ortamdaki kişilerle kavgalı ya da kırgın ayrıldım. Sebebi ise Fetö liderine millet taparcasına iltifatlar ederken benim hakaret etme,  ajan ilan etmem, işlerine gelmiyordu. Türk devletinin emniyet ve yargı teşkilatına canı gönülden teşekkür ediyor, Allah yardımcıları olsun diyorum. Durmak yok temizliğe devam.” ifadelerini kullandı.

 

 

FETÖ operasyonları ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Yardımcısı Sayın Selim Açık, Kayseri’de yaşadığı bazı olaylar ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrasındaki süreçle ilgili de gözlemlerini aktardı.

“Kimse sosyal medyadan günah çıkarmasın. Er geç varsa bu örgüte desteği cezasını er ya da geç çekecektir.”  diyen Açık,  “Durmak yok temizliğe devam” dedi. Açık, şu ifadeleri kullandı: “Bu devlet öyle aziz ve kutsaldır ki, her kim ki bu vatana ihanet etti ihanetin bedeli ağır olmalıdır. Çünkü bu vatan öyle kolay kazanılmamıştır. Kan dökülerek ağır bedeller ödenerek bu günlere gelinmiştir. Bakıyorum da Face’den yeniden Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılsa Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde  95 Oy alarak seçilir gibi. Hiç kimse gerçek yüzünün arkasına saklanıp Twit atıp paylaşım yapıp yalakalık yapmasın. Günah çıkarmasın. Er geç varsa bu örgüte desteği cezasını er ya da geç çekecektir.

Bu devlet öyle büyük ki daha yapılan operasyonlar yapılan gözaltı ve tutuklamalar yüzde 10’lara varmamıştır. 2007 yılından beridir ne zaman nerede cemaat örgütü liderinin ve temsilcilerinin sözü geçti bulunduğum ortamdaki kişilerle kavgalı ya da kırgın ayrıldım. Sebebi ise fetö liderine millet taparcasına iltifatlar ederken benim hakaret etmem ajan ilan etmem işlerine gelmiyordu. Bu operasyonları yapan yüce Türk devletinin emniyet ve yargı teşkilatına canı gönülden teşekkür ediyor Allah yardımcıları olsun diyorum. Dualarımın sizinle olduğunu dile getiriyorum. Durmak yok temizliğe devam.”

Haber: Cafer ZENGİN