Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü?

Kayseri Şeker Fabrikası yöneticilerinin Adana çıkarması dikkat çekti. Peki Şeker yönetimi Adana'ya ne için gitti? Adana'da hangi firmanın, hangi ürünlerini incelediler? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası yönetiminin Adana çıkarması dikkat çekti. Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindekiler Adana'ya giderek, incelemelerde bulundu. Akay ve beraberindekilerin Adana çıkarması merak konusu oldu.
Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü? Akay ve beranerindeki fabsika yöneticilerinin NETAFİM firmasını ziyaret ettikleri ve bazı görüşmeler gerçekleştrdikleri öğrenildi.
Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü?Kayseri Şeker'den yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak 'Yöneticiler, Sürdürülebilir tarım için günümüz teknolojisi ile akıllı sulama çözümlerini yakından incelemek üzere Adana İlimizde faaliyet gösteren Netafim Damla Sulama Firmasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler. 
Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü?
Ziyarette ev sahipliği yapan, Netafim Global Teknoloji ve Ürün Başkan Yardımcısı Ofer Oveed'e, Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Pınar Parmaksız'a, Türkiye Pazarlama Müdürü Serkan Ergün'e ve Fabrika Müdürü Ali Tahtalı'ya teşekkür ederiz" denildi.
Şeker'in yöneticileri Adana'ya neden gitti ve o firmayla ne görüştü?NETAFİM HAKKINDA
2010 yılında Adana'da faaliyete geçen firmanın interne sitesinde 'Biz kimiz?' başlığında şu ifadeler yer alıyor: 1965 yılında,  İsrail’in Negev Çölü topraklarındaki yetiştiriciliğimizle bu işe başladık. Bu yüzden zorlu koşullarda çiftçilik yapmanın ne demek olduğunu çok iyi biliriz. Bu mücadele bize, çiftçilerin farklı bitki ve iklim çeşitlerinde daha azla daha fazla yetiştirmesine yardımcı olacak akıllı sulama, agronomik uzmanlık ve sonsuz inovasyonu nasıl birleştireceğimizi öğretti. Bugün 110 ülkede 4,300 çalışanı olan bir şirketiz. Dünya genelinde 29 iştirakimiz ve 17 üretim tesisimiz mevcuttur. Bugüne kadar, iki milyon üzerinde azimli çiftçi için on milyon hektarlık bir alan suladık ve 150 milyardan fazla damlatıcı ürettik.