Şeker'e bir zam daha mı geliyor! İndirimli şeker için son başvuru yarın!

Şeker zamma doymuyor. Dört ayda yüzde 46 zamlanan şekere bir zam daha yol da mı? Peki 1 Eylül itibariyle şekerde fiyat ne olacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Şeker'e bir zam daha mı geliyor! İndirimli şeker için son başvuru yarın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kısa adı TÜRKŞEKER olan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından şekere yapılan kademeli zam sürüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana şekere 9 kez zam yapan Türkşeker, bir süre önce KDV hariç kilogramı 24 TL olan toptan şeker satış fiyatına yüzde 4.2 oranında yeni bir zam daha yaparak fiyatı 25 TL'ye yükseltmişti.
ŞEKER 4 AYDA YÜZDE 46 ZAMLANDI
Bazı kaynaklarca Eylül ayında şekere zammın yine yolda olduğu ifade edildi. Sektör kaynakları yaşanan sürece dikkat çekerek, şekerin fiyatının 1 Eylül itibariyle  27 TL'ye yükselmesinin beklenildiğini ifade ediyor.  Son zamla birlikte şekere son 4 ayda yaklaşık yüzde 46 zam yapıldı. 
Şeker'e bir zam daha mı geliyor! İndirimli şeker için son başvuru yarın!
YARIN BAŞVURU İÇİN SON GÜN!
Diğer yandan TÜRK ŞEKER'in indirimli şeker satışlarının 31 Ağustos'a kadar devam edeceği belirtildi. İndirimli şeker almak isteyenlerin  yarına kadar Şeker Talep Formunu doldurmaları gerekiyor.
Konuyla ilgili yapılan toplu satış duyurusunda şu ifadeler kullanıldı: Tüm müşterilerimiz için devam etmekte olan indirimli şeker satışlarımız 31.08.2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. 21.08.2023-31.08.2023 tarihleri arasında Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Susurluk, Uşak ve Yozgat Şeker Fabrikalarımızdan toplu şeker satışı gerçekleştirilecektir. İndirimli şeker almak isteyen müşterilerimizin 21.08.2023-22.08.2023 tarihlerinde ekteki “Şeker Talep Formu” nu doldurarak [email protected] e-posta adresine taleplerini iletmeleri
gerekmektedir. Taleplerin değerlendirilmesi akabinde uygun görülen miktarlar üzerinden KDV dahil şeker bedelini peşin yatıran müşterilerimize
fabrikalarımızca toplu fatura kesilebilecektir. Günlük şeker almak isteyen müşterilerimiz ise internet sitemizde yer alan “Satış Randevusu” sekmesinden randevu oluşturabileceklerdir. Tüm şeker bedel ödemeleri kredi kartıyla da yapılabilecek olup ayrıca kredi kartına taksit imkanı sunulacaktır. Şeker satışları stoklarla sınırlı olup Fabrikalarımızdan detaylı bilgi alınabilir.
Şeker'e bir zam daha mı geliyor! İndirimli şeker için son başvuru yarın!