Şehzade Şirketler Grubu 38. Şubesini Açtı

Şehzade Şirketler Grubu 38. Şubesini Açtı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

  Kayseri'de Şehzade Şirketler Grubuna ait Şehzade marketler zincirinin 38. şubesi Ziya Gökalp mahallesinde açıldı. Açılış konuşmalarının ardından okunan Kur'an tilaveti sonrası açılışa katılan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve Şehzade Şirketler Grubu Genel Müdürü Selahattin Kılıç tarafından kurdale kesildi.

  Açılış konuşmasını yapan Şehzade Şirketler Grubu Genel Müdürü Selahattin Kılıç, Kayseri'nin plakası olan 38. şubeyi açmalarının kendilerinin hedeflerinden birisi olduğunu belirtti.

  Kılıç, "Ailemizin 60 yıla yaklaşan ticari tecrübesini bundan 23 yıl önce 1997 yılında şirketleşerek profesyonel bir yapıya taşıdık. Geçtiğimiz 23 yılda hedeflerimize özverili ve fedakar ekibimizle adım adım ilerledik. 700 ila bin arasında çalışanıyla Şehzade Grup Kayseri'mizin önemli firmalarından birisi haline gelmiştir. Bugün açacağımız 38. şubemizin Kayseri ve bizim için ayrı bir önemi var. Kayseri'mizin plakası olan 38. mağazamızı açmak hedeflerimizden birisiydi. Perakende sektörü yerel ekonomide istihdam oluşturan bir sektördür. Bu nedenle ekonomi için önemli bir sektördür. Bu sebeple yerel perakendesi güçlü olan illerin ekonomisi de güçlüdür. Bugün açtığımız 38. şubemiz vesilesi ile tüm Şehzade şubelerinde 15-28 Ocak tarihleri arasında çok büyük bir indirim kampanyası olacaktır" dedi.

  Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Kayseri'de 26 bin ila 27 bin arasında bir esnafımız var. Bunu 5 ile çarptığımız zaman yaklaşık 150 bin kişiyi istihdam eden bir yapısı var. 100 metre ileride bir şubesi varken yanına bir şube daha açmak biraz cesaret işidir. Selahattin bey'in gayretlerini inşallah Allah bereketlendirsin diyorum" ifadelerini kullandı.

  Perakende sektörünün il ekonomisine ciddi katkı yaptığını ve yerel marketlerin her zaman yanında olduklarını belirten Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Selahattin bey'in hikayesi güzel bir başarı hikayesiydi kendilerini tebrik ediyorum. Perakende sektöründe iş yapmak ve mücadele etmek kolay değil. Gerçekten perakende sektörü bir ilin ekonomisine ciddi katkıda bulunuyor ve istihdama katkı veriyor. Plakamız olan 38. şube hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Biz yerel markalarımızı önemsiyoruz. Özellikle şehrimizde olan marketler zincirinde ulusallara karşı mücadele eden yerel marketlerin her zaman yanındayız" diye konuştu.