Şehitlikte buluşacaklar!

Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi yarın Kartal Şehitliği'nde bir araya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Şehitlikte buluşacaklar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için Şırnak'ta tören düzenlendi. 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törenin ardından; Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in naaşı Aksaray'a, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin'in cenazesi Adıyaman'a, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün naaşı Gaziantep'e, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un naaşı Niğde'ye, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Emrullah Gülmez'in cenazesi Kahramanmaraş'a, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ı naaşı Ordu'ya, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun cenazesi Giresun'a, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in naaşı Eskişehir'e hava yoluyla uğurlandı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği de 9 askerin şehit olmasının ardından yarın (14 Ocak 2024 Pazar günü) Kartal Şehitliği’nde Saat 13.30’da basın açıklaması yapacak.